reserveKledingsponsor cafetaria Smulhoek

 

 
 
 
 
 
 
 

Zondag 28 januari 2017 Bato 3 Thos 2 


Kledingsponsor Feestcafe No limit

Stralen Nederland
Andre Oosterhuis
085-7920201

Winterstop De komende maand is er geen wedstrijd. Eind januari 2017 hebben we een wedstrijd tegen Thos Beerta. Prettige dagen allemaal.

Op de site zijn de wedstrijden van Bato 3 te vinden, daarnaast de wedstrijden van de andere seniorenelftallen van Bato. De wedstrijden van de 1e elftallen van Heiligerlee, WVV en Noordster kun je ook hier terugvinden. Lekker makkelijk als je ergens anders wilt kijken als Bato niet thuis speelt en de afstand niet overbrugbaar is.

In het weekend van 25 tot en met 27 mei 2018, gaan we met zn allen naar Meppel. De kosten voor dit weekend zijn 68 euro pp. Dit is inclusief de borg voor dat weekend. Deze borg krijgen we terug en daar kunnen we nadien nog een avondje voor naar No limit gaan of een bbq organiseren ter afsluiting van het seizoen 2017/2018.

Bato 3 speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark St.Vitusholt en speelt zijn wedstrijden om 10:00 uur op zondagmorgen.
https://youtu.be/rZR7BCSrEUchttps://youtu.be/y6e4HeEcEDk

Heb je ideeën om op deze site te plaatsen, geef die dan door en dan nemen we ze in overweging.

Ideeën voor een feestje. We staan er altijd voor open. Mail ze naar batoclubje@gmail.com


Een half jaar de TV Krant eigenlijk gratis. 10 euro en een cadeaubon van 10 euro terug. Daarnaast nog een vergoeding voor onze site, waarom zou je het niet doen?

20 nummer van Autoweek, voor de liefhebben met een gratis Dashcam. Totaal 49 euro 95 normaal 160 euro. Daarnaast nog een vergoeding voor onze site, waarom zou je het niet doen?

inktwereld_goedkope_inkt